Hozzávalók
Elkészítés
1. Szeleteljük fel a vöröshagymát és a fokhagymát.
2. Tegyünk két evőkanál alaplevet egy közepes főzőedénybe. Tegyük bele a vöröshagymát is, majd kis/közepes lángon dinszteljük körülbelül 5 percig, gyakran kevergetve.
3. Adjuk hozzá a fokhagymát és a gyömbért, majd dinszteljük tovább még egy percig.
4. Adjuk hozzá a curry port és alaposan keverjük össze a hagymával.
5. Adjuk hozzá a maradék alaplevet, a sárgarépát, az édesburgonyát, majd főzzük közepes/magas hőfokon, amíg a zöldségek meg nem puhulnak, körülbelül 15 percig.
6. Adjuk hozzá a Coco24Fresh-t.
7. Öntsük a levest adagonként a turmixgépbe (ügyeljünk arra, hogy ha a turmixgépet túlságosan teletöltjük, a forró leves kiömölhet). Turmixoljuk össze a levest.
8. Öntsük vissza a főzőedénybe, fűszerezzük tetszés szerint sóval és fehér borssal, majd melegítsük újra a krémlevest.
Az eredeti recept itt található