Keverjük össze a lisztet, az élesztőt, a cukrot és a sót egy nagy tálban.
Olvasszuk fel a vajat, majd keverjük össze a kóksztej itallal és a citromlével.
Keverjük össze a száraz és a nedves hozzávalókat. Ha szükséges adjunk hozzá még lisztet és gyúrjuk addig, amíg egy olyan "labdát" nem kapunk, ami már nem ragad a kezünkhöz.
Osszuk 16 egyenlő részre. Mindegyikből gyúrjunk egy golyót. A golyókat rakjuk egymás mellé egy kivajazott tepsire.
Letakarva, meleg helyen pihentessük a tésztát.
Kenjük meg a golyók tetejét vajjal, mad előmelegített sütőben 180°C-on süssük addig, amíg barnulni nem kezd a teteje (vagy tűpróbáig).
Lekvárral, mézzel, Coco24Fresh-be mártogatva, vagy vajjal és sajttal tálaljuk.